Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина бере участь у road-show українских національных проектів

Харківщина бере участь у road-show українских національных проектів

У понеділок, 31 жовтня, в Лондоні стартувало road-show українських національних проектів, організоване Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України. Перша частина road-show розрахована на два місяці. За цей час чиновники Госінвестпроекта відвідають 16 світових фінансових центрів у Європі, США, Азії і на Близькому Сході. На кожне місто для проведення презентацій буде відведено один день. За словами голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна у рамках road-show буде представлено і харківські проекти.

«Три проекти – один з яких сьогодні вже працює – це технопарк "Слобожанщина" (російсько-український). Другий – технополіс "П’ятихатки". І третій проект, який представлять на road-show українських національних проектів – «Селище майбутнього». «Я думаю, що презентація його в арабських країнах дасть нам максимальний економічний ефект. У переговорах найбільшу зацікавленість до інвестицій у сільське господарство проявляють саме арабські країни та Китай», - зауважив губернатор Харківщини Михайло Добкін.

Усі три харківські інвестиційні проекти будуть представлені у Відні(2 листопада), Франкфурті(3 листопада) та Мадриді(4 листопада). Потім делегація відвідає Ель-Кувейт, Стамбул, Абу-Дабі, Токіо, Осаку, Сеул, Гонконг та Шанхай.