Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До кінця року буде ліквідовано заборгованість із заробітної плати на ДП «ХЕМЗ»

До кінця року буде ліквідовано заборгованість із заробітної плати на ДП «ХЕМЗ»

Проблема боргів із заробітної плати перед співробітниками Харківського електромеханічного заводу найближчим часом буде вирішена, - зазначив сьогодні в ході прес-конференції голова ХОДА Михайло Добкін.  За його словами, з 5,8 мільйонів гривень боргу, які були зафіксовані на момент поділу підприємства на дві частини, вже виплачено 4,3 мільйони гривень. 

«Цими грошима погашалися старі борги, які накопичилися за минулі періоди, і робилися повні розрахунки для тих людей, які хотіли звільнитися. Там звільнилося близько 200 осіб завдяки цим виплатам», - повідомив голова області.

За словами Михайла Добкіна, за той час, поки виплачувалися старі борги, утворилася певна сума поточних заборгованостей. Тим не менш, вже розроблено план їх погашення.

«Сьогодні є чітке розуміння, яке обладнання, яка продукція буде реалізована найближчим часом для погашення поточних боргів. Я абсолютно впевнений, що до кінця року заборгованість із заробітної плати на цьому підприємстві буде зведена до нуля», - підкреслив голова обласної адміністрації.