Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Словацької Республіки в Україні Паволом Гамжиком

Юрій Сапронов зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Словацької Республіки в Україні Паволом Гамжиком

Сьогодні віце-губернатор Юрій Сапронов зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Словацької Республіки в Україні паном Паволом Гамжиком. На зустрічі також були присутні представники словацьких бізнес-кіл. У ході зустрічі обговорювалися питання розвитку двостороннього співробітництва між Харківською областю та Трнавским краєм, впровадження когенераційних установок і збереження енергії в житлово-комунальному господарстві регіону.

Пан Павол Гамжик акцентував на необхідності посилення співробітництва регіонів. У свою чергу, Юрій Сапронов повідомив, що для цього найближчим часом буде узгоджена дорожня карта з реалізації договору про співпрацю з Трнавским краєм в 2012 році, в рамках якої відбудуться робочі зустрічі підприємців і торгово-промислових палат.
Директор словацького підприємства «STM Power», яке займається проектами в області гідро-, тепло- та атомної енергетики, пан Штефан Кошован відзначив зацікавленість словацьких бізнесменів не тільки в постачанні обладнання в регіон, але і в інвестиційних проектах.
В результаті зустрічі сторони домовилися, що в ХОДА розглянуть пакет пропозицій від «STM Power» спільно з керівництвом Південної залізниці, Харківобленерго і житлово-комунальної сфери.