Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Літня оздоровча кампанія 2011 року проведена на високому рівні

Літня оздоровча кампанія 2011 року проведена на високому рівні

«Дякую всім, хто займався підготовкою та проведенням відпочинку та оздоровлення дітей у 2011 році. Робота, як і минулого року, була проведена на достатньо високому рівні. Ми виконали всі взяті на себе зобов'язання з оздоровлення дітей. Показники нашої області набагато вище середніх показників по Україні. Думаю, що в такому ж темпі ми будемо і надалі займатися цим питанням», - зазначив сьогодні в ході засідання обласного штабу з питань підготовки та проведення літньої оздоровчої кампанії голова ХОДА Михайло Добкін.

Він також підкреслив, що Президент України приділяє велику увагу вирішенню питань і проблем дітей. «Президент України висловив своє ставлення до дітей у рішенні заснувати посаду уповноваженого представника Президента з питань дітей. Крім того, спеціальний відділ створений в Адміністрації Президента. Це питання буде на постійному контролі Адміністрації Президента, керівництва країни і, звичайно ж, ХОДА», - зазначив Михайло Добкін.

Говорячи про завдання на 2012 рік, Михайло Добкін підкреслив, що в першу чергу необхідно забезпечити збереження та розвиток існуючої мережі дитячих оздоровчих закладів області.

Голова ХОДА зазначив, що наступний рік буде непростим для проведення оздоровчої кампанії, тому що в Харкові відбудуться матчі чемпіонату Європи з футболу, і ряд оздоровчих таборів будуть зайняті під ці цілі. «На цей час ми повинні передбачити, як ми будемо компенсувати можливість оздоровлення дітей», - підкреслив Михайло Добкін.

Голова ХОДА також акцентував увагу на персональній відповідальності підрозділів МНС, голів райдержадміністрацій та директорів таборів за збереження життя і здоров'я дітей під час оздоровлення та відпочинку; організацію безпеки перебування дітей у закладах і в поїздках, безпеки перебування на водних об'єктах, охорони громадського порядку.