Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківське обласне товариство азербайджансько-української дружби «Достлуг» урочисто відзначило 20-річчя незалежності Азербайджану

Харківське обласне товариство азербайджансько-української дружби «Достлуг» урочисто відзначило 20-річчя незалежності Азербайджану

Урочисто і яскраво відбулося в Харкові святкування 20-річчя відновлення державної незалежності Азербайджанської Республіки. Організатором його проведення стало Харківське обласне товариство азербайджансько-української дружби «Достлуг». Начальник управління внутрішньої політики і зв'язків з громадськістю Харківської обласної державної адміністрації Володимир Зінченко привітав присутніх з національним святом і вручив Подяки Харківської державної адміністрації найбільш активному члену правління товариства «Достлуг» Ельдару Велієву і директору Азербайджанського культурно-освітнього центру Ульвіі Гусейновій.

Поздоровлення від Харківської міської ради передала заступник начальника відділу по роботі з об'єднаннями громадян Харківської міської ради Марина Єгорова. Вона вручила подяки викладачам Азербайджанського культурно-освітнього центру «Достлуг» Панаху Бакирову і Еліну Алієву.

У святковому концерті у виконанні українських і іноземних студентів звучали твори відомих азербайджанських і українських авторів і виконавців: Мусліма Магомаєва, Полада Бюль-Бюль Огли і інших авторів. Національний колорит свята був доповнений азербайджанськими національними солодощами (пахлавой, шекербурой і ін.), кожному учасникові заходу на пам'ять вручена копія фільму «20 років Незалежності».