Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область зацікавлена ​​в залученні як вітчизняних, так іноземних інвесторів

Харківська область зацікавлена ​​в залученні як вітчизняних, так іноземних інвесторів

Як наголосив під час програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, на Харківщині зацікавлені в залученні інвесторів і роблять все можливе, щоб бізнесмени вчасно отримували всю необхідну інформацію про регіон і перспективні об'єкти. 

«На найвищому рівні ми гарантуємо прозорість у всіх наших відносинах. Я маю на увазі перш за все доступність інформації для всіх наших інвесторів, тому що іноді інвестори не знають, що реалізується, які майданчики можна використовувати для будівництва тваринницьких комплексів, переробки, якщо ми говоримо про сільське господарство, або які є можливості для будівництва промислових підприємств»,- підкреслив голова області.

За словами Михайла Добкіна, в ході останніх економічних форумів багато бізнесменів проявили зацікавленість Харківською областю.

«Я впевнений, що ті бізнесмени, які вже відкрили для себе Крим або Львівську область, після цього будуть придивлятися і до Харківської області, і я не виключаю, що протягом року вони вже зав'яжуть контакти з нашими підприємцями», - зазначив голова ХОДА.