Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область співпрацює з Держінвестпроектом для максимально ефективної реалізації інноваційних проектів

Харківська область співпрацює з Держінвестпроектом для максимально ефективної реалізації інноваційних проектів

Як зазначив сьогодні під час ХІ Міжнародного економічного форуму «Економічна інтеграція - національні пріоритети» голова ХОДА Михайло Добкін, співпраця з Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України дозволяє більш ефективно витрачати кошти і швидше добиватися поставленої мети.

«У рамках Меморандуму про співпрацю з Держінвестпроектом, який Харківська облдержадміністрація підписала першою з усіх регіонів України, ми працюємо по різних Національних проектах і докладаємо спільні зусилля для створення системи взаємодії всіх організацій, що займаються залученням інвестицій на регіональному рівні.

Це по-справжньому інноваційне організаційне рішення, яке дозволить виключити дублювання функцій, поліпшить координацію робіт з реалізації регіональних проектів, створить передумови для збільшення прямих іноземних інвестицій в економіку регіону», - підкреслив голова області.

За його словами, в рамках цього співробітництва особлива увага приділяється питанням екології. Так, проект «Створення комплексу з переробки твердих побутових відходів» став складовою Національного проекту «Чисте місто», який реалізує Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України.