Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині вживаються заходи щодо поліпшення бізнес-клімату і створення комфортних умов для підприємницької діяльності

На Харківщині вживаються заходи щодо поліпшення бізнес-клімату і створення комфортних умов для підприємницької діяльності

Як зазначив сьогодні під час ХІ Міжнародного економічного форуму «Економічна інтеграція - національні пріоритети» голова ХОДА Михайло Добкін, у Харківській області робиться все необхідне для підвищення інвестиційної привабливості регіону. Зокрема, вживаються заходи для поліпшення бізнес-клімату.

«Ми часто говоримо: У Харківській області є все! Але при цьому розуміємо, що може бути ще більше - якщо забезпечити широке впровадження інновацій та надходження зовнішніх інвестицій. А для цього необхідно покращувати бізнес-клімат, створювати умови вільного ведення підприємницької діяльності. З цією метою в травні поточного року ми відкрили «Єдиний регіональний дозвільний центр». Він не тільки прискорює оформлення необхідних дозвільних документів для підприємців, але і робить цей процес прозорим, позбавленим найменших можливостей для корупції», - підкреслив голова області.

За його словами, з цією ж метою група харківських державних службовців пройшла навчання в Коледжі державної служби в Сінгапурі, що дозволить використовувати найкращий зарубіжний досвід менеджменту на Харківщині.