Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Економічна співпраця між Харківською областю та Словенією в подальшому буде розширюватися

Економічна співпраця між Харківською областю та Словенією в подальшому буде розширюватися

У своєму виступі під час українсько-словенського бізнес-форуму Президент Республіки Словенія Даніло Тюрк зазначив, що хотів би, щоб економічна співпраця між Харківською областю та Словенією розвивалася і в подальшому, та розширювалася на інші сфери діяльності. «У нас є вже співпраця, і ми бажаємо розвивати її в подальшому, в сфері фармацевтичної продукції, виробництва хімічної продукції, автомобільна промисловість. У всіх цих сферах діяльності треба використати всі можливості для того, щоб розширити та знайти можливості для нової співпраці», – підкреслив Президент.

Він наголосив, що в складі делегації прибули 80 представників ділових кіл Словенії, які працюють в різних сферах та шукають нових партнерів, нові можливості для укладання нових договорів та контрактів.

«Я прекрасно розумію, що підписати такі договори не так легко, це довготривалий процес. Але всі ми повинні розуміти, що ділова співпраця в теперішній час в рамках євроінтеграції України є дуже важливою. Тому треба особливий наголос зробити на цьому. Чим ширшою буде співпраця, тим краще ми будемо розуміти один одного», – заявив Данило Тюрк.