Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін взяв участь у відкритті нової групи в дошкільному закладі № 180 Харкова (оновлено)

Євген Савін взяв участь у відкритті нової групи в дошкільному закладі № 180 Харкова (оновлено)

Сьогодні в Київському районі Харкова в дитячому дошкільному закладі № 180 відкрилася нова молодша група № 5. В урочистих заходах з нагоди відкриття групи взяв участь заступник голови ХОДА Євген Савін. "Я радий, що у цьому році ми традиційно відкриваємо групу для наших малюків. Актуальність того, щоб дітки могли ходити в дитячий сад, дуже велика у всьому місті. Затребуваність дуже висока – багато батьків хочуть піти працювати, хочуть, щоб діти спілкувалися і були підготовлені до школи. Хотілося б відкрити ще більше груп", – підкреслив заступник губернатора. За його словами, наступного року тільки в цьому районі міста планується відкрити 5 додаткових груп.

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 180 засновано в 1992 році. 

На даний момент тут працює 11 груп, з них 2 групи раннього віку і 9 дошкільних, в яких виховується 226 дітей. Усього за час існування дитячого саду його вихованцями стали близько тисячі дітей.

Педагогічний колектив складають 20 педагогів, з них 5 вихователів вищої та I категорії, 2 мають звання «старший вихователь». Серед педагогів - фіналісти міського конкурсу «Вихователь року-2010».

В установі створені всі необхідні умови для всебічного розвитку дітей: навчання ведеться українською мовою, для розвитку фізичних здібностей працює басейн, спортивний зал і гурток «Здоровий малюк», а для розвитку інтелектуальних здібностей - гурток «Логіка». Також в саду створені умови для повноцінної ігрової діяльності.