Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Я сповнений почуттям гордості за той рівень професіоналізму, який демонструють наші педагоги в масштабах України. Михайло Добкін

Я сповнений почуттям гордості за той рівень професіоналізму, який демонструють наші педагоги в масштабах України. Михайло Добкін

Сьогодні в Палаці студентів Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. У них взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес та заступник голови обласної ради Людмила Давидова.

Звертаючись до присутніх, Михайло Добкін зазначив: «Перш за все, хочу висловити глибоку пошану благородній праці вчителя. Всі знають, наскільки непросту професію ви собі обрали, але в той же час всі знають, наскільки професійно ви навчилися виконувати свою роботу. Говорячи про систему освіти Харківської області, я сповнений почуттям гордості за той рівень професіоналізму, який демонструють наші педагоги в масштабах України.

Бажаю, щоб ви і ваші послідовники і надалі тримали якість харківської освіти на найвищому рівні. Також бажаю вам здоров'я, успіхів, задоволення від роботи, щоб плоди вашої праці на ваших очах, стаючи справжніми громадянами нашої держави, могли робити все, чому ви їх навчили, краще вас і своїх батьків. Думаю, це буде найбільша нагорода за вашу працю».

Михайло Добкін і Людмила Давидова вручили ряду педагогів Харківщини Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної ради.