Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наша країна зацікавлена у чесних і прозорих відносинах з представниками бізнесу. Михайло Добкін

Наша країна зацікавлена у чесних і прозорих відносинах з представниками бізнесу. Михайло Добкін

Як зазначив сьогодні під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним послом Сполучених Штатів Америки в Україні Джоном Френсісом Теффтом  голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, з моменту їхньої останньої зустрічі була проведена велика робота з поліпшення інвестиційного клімату Харківського регіону. 

«Весь цей час ми працювали над ліквідацією перешкод для ведення бізнесу, які виникли за 20 років незалежності нашої країни, - заявив Михайло Добкін. - Сьогодні ми повинні послати меседж, що наша країна зацікавлена у чесних і прозорих відносинах з представниками бізнесу. Нам непросто даються ці кроки, але ми обов'язково подолаємо свій шлях. Ми повинні подолати його, не побоюючись розгубити рейтинг або мандати. Таким чином, ми створимо основу для будь-яких найсміливіших і амбітних планів». 

Також керівник області передав Надзвичайному і Повноважному послу США в Україні запрошення на Третій міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!», який відбудеться 30 вересня 2011 року, і зазначив, що серед організаторів цього економічного форуму є три американські компанії.