Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбудеться форум «Громадське життя Харківщини за 20 років незалежності України»

В Харкові відбудеться форум «Громадське життя Харківщини за 20 років незалежності України»

27- 28 вересня в Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбудеться форум «Громадське життя Харківщини за 20 років незалежності Украіни». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор ХРІДУ Національної академії державного управління при Президентові України Вадим Ландсман. 

«Ці 20 років для нашої країни були нелегкими. Сьогодні ми працюємо над створенням громадянського суспільства, демократичної та правової держави, тому нам є про що поговорити, - підкреслив Вадим Ландсман. - Харківщина ніколи не була на задвірках української політики, тому її громадське та політичне життя завжди вирувало. Ці роки були нерівномірними, неоднорідними для України. В один момент ми зрозуміли, що без власної Конституції далі не може розвиватися держава, а без власної валюти не може діяти цей процес. Нам є, що обговорити»

За словами начальника управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Володимира Зінченко, у фінальній частині форуму буде прийняте звернення харківської громадськості з приводу розвитку громадянського суспільства в Україні. Також він зазначив, що програма форуму досить широка і порушує актуальні для громадського життя питання. 

Теги