Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Продовжується ремонт школи в с. Криштопівка (доповнено)

Продовжується ремонт школи в с. Криштопівка (доповнено)

Триває ремонт Криштопівської середньоосвітньої школи. 14 травня цей навчальний заклад серйозно постраждав від стихії: був зруйнований дах і затоплений перший поверх. Ситуацію в школі взяв на особистий контроль голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. Завдяки зусиллям колективу школи, райдержадміністрації та підрядника, до 1 вересня був підготовлений другий поверх школи, що дало можливість розмістити всіх 78 учнів і вчасно розпочати навчальний процес. В даний час у школі тривають роботи: повністю замінені і утеплені підлоги на першому поверсі і укріплений фундамент будівлі. Уже завезені матеріали і найближчим часом розпочнуться роботи з ремонту покрівлі.

Крім того, в школі планується замінити електропроводку, встановити нові світильники, будуть проведені фасадні та внутрішні оздоблювальні роботи, у дворі буде підготовлено майданчик для проведення урочистих заходів, і також будуть облаштовані внутрішні туалети. Для забезпечення надійного теплопостачання буде проведено ремонт котельні, де встановлять нові енергозберігаючі котли.

Сьогодні з ходом ремонтних робіт у Криштоповській загальноосвітній школі ознайомився начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал. За його словами, на проведення робіт з резервного фонду обласної ради було виділено 560 тис. грн. Роботи повинні бути завершені до 15 жовтня. 

Теги