Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Володимир Бабаєв привітав працівників машинобудівної галузі з професійним святом

Володимир Бабаєв привітав працівників машинобудівної галузі з професійним святом

У Харківській облдержадміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди Дня машинобудівника. Перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Володимир Бабаєв і перший заступник голови Харківської облради Олена Олешко привітали машинобудівників області з їх професійним святом. «Напередодні Дня машинобудівника дозвольте мені привітати Вас з цим знаменним святом. Хочу подякувати вам за роботу, за вашу високу принципову позицію в роботі на підприємствах різних форм власності, за вашу стійкість і вміння працювати в найскладніших умовах. Машинобудування, як і раніше залишається провідною галуззю промислового комплексу нашої області, де виробляється більше десятої частини всієї машинобудівної продукції країни, - звернувся до присутніх Володимир Бабаєв.- Завдяки вам та вашим колективам машинобудівна галузь Харківщини вийшла на рубежі докризової ситуації. Ваші труди дали можливість не тільки вийти з темпами випуску товарної продукції за 8 місяців на 19,3%, а й значно збільшити продуктивність праці, що є характерним для перспективних підприємств. Ви гідно представляєте обличчя нашого регіону в машинобудівній галузі країни. Вірю, що на вас чекають нові вагомі професійні успіхи в ім'я процвітання нашої рідної України!». 

Також він зазначив, що нарощування обсягів виробництва пов'язане, насамперед, зі стабільною роботою провідних машинобудівних підприємств, наявністю довгострокових договорів з постачальниками сировини та споживачами готової продукції, активної маркетингової діяльністю, розширенням асортименту і освоєнням нових видів продукції.

«Зростання обсягів виробництва в області забезпечили такі підприємства, як ВАТ«Турбоатом», ДП завод «Електроважмаш», ДП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД», ВАТ «Харківський машинобудівний завод« Світло шахтаря», ВАТ«Завод «Південкабель», ВАТ «ХТЗ», підприємства Індустріальної групи УПЕК»,- доповнив він.