Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Комісія з питань ТЕБ та НС ухвалила ряд рішень щодо забезпечення безпеки на об’єктах ЖКГ

Комісія з питань ТЕБ та НС ухвалила ряд рішень щодо забезпечення безпеки на об’єктах ЖКГ

Сьогодні під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ХОДА було розглянуто питання про хід підготовки забезпечення техногенної безпеки на підприємствах і об’єктах енергетичної, теплопостачальної, газової галузей, житлово-комунального господарства, освіти, науки та медицини до роботи в осінньо-зимовий період. За підсумками розгляду питання було ухвалено низку рішень та доручень.

Зокрема, ГУ житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації доручено до 1 жовтня вжити заходи щодо завершення підготовки об’єктів ЖКГ області до осінньо-зимового періоду; вжити дієвих заходів щодо забезпечення теплопостачальними підприємствами погашення заборгованості за природний газ, спожитий в опалювальному сезоні 2010-2011 рр, а також забезпечити своєчасне укладання договорів теплопостачальними підприємствами на закупівлю природного газу на наступний опалювальний сезон. Крім того, ГУ ЖКГ доручено забезпечити оснащення усіх підприємств, які надають послуги з теплопостачання та водопостачання, засобами обліку та регулювання води і теплової енергії.

Головам райдержадміністрацій доручено проводити роботу з поліпшення фінансово-економічного стану житлово-комунальних підприємств через впровадження енергозберігаючих технологій, економічно обґрунтованих тарифів та посилення претензійно-позовної роботи зі злісними неплатниками. Забезпечити готовність спеціалізованої техніки для прибирання снігу та у разі потреби надавати її в допомогу районним філіям Харківського облавтодора.

Теги