Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наша перемога належить усім жителям Зміївського району. Євген Мураєв

Наша перемога належить усім жителям Зміївського району. Євген Мураєв

Голова Зміївської райдержадміністрації Євген Мураєв в ході церемонії нагородження переможців Великого Слобожанського ярмарку зазначив: «Ми вдячні всім, хто взяв участь в організації цього чудового свята.Другий рік поспіль наш район отримує премію Гран-прі за кращу експозицію ярмарку, - зазначив він. - Ця перемога була дуже складною, тому що експозиції всіх районів були дуже сильні й насичені. Сьогоднішня перемога належить усім жителям Зміївського району. Найголовніше, що ми працюємо не тільки на результати власних районів, але й на результат всієї області. Такі заходи необхідні нашій області, щоб ми розуміли свою єдність, що є запорукою нашого майбутнього, яке ми передамо нашим дітям».  

Експозиція, представлена Зміївським районом, була розділена на дві частини. «У нас є два основних стратегічні напрями - це туризм, де ми презентуємо абсолютно всі місця відпочинку та рекреаційні інвестиційні проекти, а також представляємо всіх наших основних сільгоспвиробників», - заявив керівник Зміївського району. 

Також він підкреслив, що будь-який захід, що проходить у районі веде до його розвитку. «Це дуже хороша реклама, бо приїжджає велика кількість потенційних інвесторів, готових вкладати свій капітал. Всі стенди районів оформлені так, щоб мати хороший економічний ефект для своїх підприємств. Крім того, інфраструктурні вкладення - хороша мотивація для розвитку», - доповнив він.