Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В рамках проекту «Харьковская сирень. P.S.» відбувся прем'єрний показ кінострічки Михайла Кауфмана «Весной»

В рамках проекту «Харьковская сирень. P.S.» відбувся прем'єрний показ кінострічки Михайла Кауфмана «Весной»

14 вересня в рамках проекту «Харьковская сирень. P.S.» в кінотеатрі ім. Довженка відбувся прем'єрний показ кінострічки Михайла Кауфмана «Весной» після її реконструкції. «Сьогодні в рамках проекту «Харьковская сирень P.S.» ми демонструємо вам фільм Михайла Кауфмана «Весной». Режисер Михайло Кауфман був незаслужено забутий, але сьогодні ми відновимо справедливість і покажемо харківському глядачеві цю гідну кінострічку, - підкреслила начальник Управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич. - У проект «Харьковская сирень P.S.» ми з задоволенням включаємо все, що не може в собі вмістити основна програма кінофестивалю. За рік перерви між фестивалями ми постараємося познайомити харківського глядача з багатьма цікавими кінороботами, з акторами, з режисерами і з багатьма забутими іменами».

Фільм «Весной» - режисерська робота Михайла Кауфмана, в якій представлені кадри весни, кадри пробудження природи, і через їх призму - образ відроджується радянської держави.

На показі були присутні студенти вузів, які готують фахівців сфери кіноіндустрії - державної академії культури та національного університету мистецтв імені І. П. Котляревського.