Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми зробимо все, щоб забезпечити наші хлібозаводи борошном та виконати умови Меморандуму про непідвищення цін на хліб. Віталій Алексейчук

Ми зробимо все, щоб забезпечити наші хлібозаводи борошном та виконати умови Меморандуму про непідвищення цін на хліб. Віталій Алексейчук

«Ми відповідальні за продовольчу безпеку в області, тому ми повинні зробити все, щоб забезпечити наші хлібозаводи борошном, щоб виконати умови меморандуму про непідвищення цін на хліб», - підкреслив 14 вересня в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» Харківського обласного державного радіо заступник голови Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук. 

За його словами, щоб це зробити, потрібен дуже добрий фундамент. «До кожного району була доведена необхідність підготувати форвардні та регіональні контракти, - зазначив він. - Форвардні контракти ми виконали сьогодні на 84,7 %. Я думаю, що проблем з ними ніяких не буде, тому що задоволені сільгоспвиробники і аграрний фонд. Ми плануємо до 15 жовтня виконати це завдання на 100%».

Також Віталій Алексейчук зазначив, що на сьогоднішній день регіональний контракт виконаний на більш ніж 80% , при плані 77,9 %. «Ми вже зробили висновки по тим районам, які не виконали регіональний контракт, тому що всі голови адміністрацій відповідають особисто за продовольчу безпеку і в районі і в області в цілому, - акцентував він. - Ми маємо підтримку з боку голови області, тому ми повинні зробити все, щоб ціна по хлібу ні в якому разі не піднялась для жителів нашої області».