Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми не настільки багаті, щоб будувати об'єкти виключно під Євро-2012. Михайло Добкін

Ми не настільки багаті, щоб будувати об'єкти виключно під Євро-2012. Михайло Добкін

Як підкреслив сьогодні в ході програми «Зворотній зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, на тренувальній базі «Сонячний» обов'язково буде працювати дитячо-юнацька спортивна школа.  «Ми не настільки багаті, щоб будувати об'єкти виключно під Євро-2012. Кожен з цих об'єктів окрім великих сум під час будівництва також вимагає значних коштів на утримання, тому більшість з них будується з прицілом на подальшу їх участь у спортивному, культурному житті нашого регіону. Зокрема, дитячо-юнацька спортивна школа при центрі «Сонячний» обов'язково з'явиться, тому що там є всі умови для цього», - підкреслив голова області. 

Що стосується розміщення гостей чемпіонату, для чого на базі планувалося побудувати готель, то тепер під ці потреби переобладнають дитячий табір.

«Корпуси, в яких раніше відпочивали діти, будуть відремонтовані і оснащені всім необхідним, щоб там з комфортом розмістилися в 80 номерах гості чемпіонату Європи. Але потім ця будівля залишиться нашим дітям, і влітку цей табір буде працювати як оздоровчий, а в будь-який інший час він буде нести винятково спортивне навантаження», - підкреслив Михайло Добкін.

Крім цього, за його словами, на даний момент розглядається можливість проведення на базі «Сонячний» дитячого турніру з футболу.