Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін провів переговори з інвесторами щодо реалізації 3 проектів

Михайло Добкін провів переговори з інвесторами щодо реалізації 3 проектів

Як повідомив під час традиційної зустрічі з представниками ЗМІ «Чай з губернатором» голова ХОДА Михайло Добкін, вчора були проведені переговори з інвесторами щодо реалізації 3 проектів: будівництво товарно-молочного комплексу на 1,5 тис. голів дійного стада; будівництво теплиць в м. Первомайському; будівництво овочесховища на 25 тис.т.  

Михайло Добкін зазначив, що проект створення тепличного комплексу в м.Первомайський знаходиться на завершальній стадії перед початком будівництва. «Були проведені переговори з відкриття фінансування будівництва. Цього року частина робіт буде зроблена, а повністю комплекс буде зданий орієнтовно в терміни, які дозволять у вересні-жовтні 2012 року зібрати перший урожай», - зазначив Михайло Добкін.

Він також повідомив, що один з інвесторів планує в Харківській області побудувати сучасний товарно-молочний комплекс на 1,5 тис. голів дійного стада. Вже проведені попередні переговори. Також були проведені переговори з будівництва великого овочесховища на 25 тис.т.