Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівництво обласної адміністрації приділяє значну увагу питанню виконавської дисципліни. Василь Хома

Керівництво обласної адміністрації приділяє значну увагу питанню виконавської дисципліни. Василь Хома

Сьогодні в Харкові відбулася нарада, присвячена питанню виконавської дисципліни у районних адміністраціях та структурних підрозділах обласної адміністрації. Як підкреслив у ході наради заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома, це питання на Харківщині перебуває під пильною увагою обласного керівництва. 

«Виконавська дисципліна є одним з факторів, за якими роботу органу влади оцінюють як вищі державні органи, так і звичайні громадяни. Від неї залежить якість і ефективність реалізації управлінських рішень, і як наслідок, загальне соціально - економічне становище регіону та рівень життя населення в цілому. Враховуючи це, керівництво облдержадміністрації приділяє значну увагу питанню виконавської дисципліни», - підкреслив він.

За словами Василя Хоми, поточного року було проаналізовано роботу 23 районних адміністрацій і 21 структурного підрозділу ХОДА. У 2010 році були ретельно вивчені особливості роботи 27 РДА та 25 структурних підрозділів. Результати цієї роботи були доведені до керівництва районів та управлінь, і на місцях ведеться активна робота з усунення упущень і недоліків.

Стабільно утримують на належному рівні організацію контрольної функції в Чугуївській, Балаклійській, Зміївській, Красноградській, Вовчанській, Дворічанській, Дергачівській, Барвінківській районних державних адміністраціях. Проведено значну роботу та покращено стан справ у Кегичівській, Валківській, Печенізькій, Краснокутській, Великобурлуцькій районних державних адміністраціях.

Однак, як свідчать результати перевірок, в окремих районних адміністраціях в повному обсязі система контролю ще не працює. Зокрема, мова йде про Куп’янську, Зачепилівську та Ізюмську РДА.