Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми повинні зробити все, щоб ці люди могли змінитися на краще. Василь Хома

Ми повинні зробити все, щоб ці люди могли змінитися на краще. Василь Хома

«Одним з наших обов'язків є створити всі умови, щоб люди, які перебувають у виправних колоніях, могли змінитися на краще. Сьогоднішній концерт спрямований на ці цілі, - зазначив сьогодні під час брифінгу, присвяченого симфонічному концерту в рамках акції «З музикою в серці!» заступник голови Харківської облдержадміністрації Василь Хома. - Обласна державна адміністрація підтримує це починання управління пенітенціарної служби України. Ми вважаємо, що треба розвивати цю ініціативу, а ми всіляко будемо цьому сприяти».  

Також заступник губернатора повідомив, що на одній з останніх сесій Харківської обласної ради були виділені кошти у розмірі 100 тисяч грн. на потреби управління пенітенціарної служби України.«Планується, що ці гроші будуть спрямовані на організацію та проведення подібних акцій, а також на поліпшення умов утримання засуджених», - зазначив Василь Хома. 

У свою чергу диригент оркестру, Заслужений діяч мистецтв України Шаліко Палтаджян зазначив, що незважаючи на те, що ці люди обмежені у свободі пересування, але свобода самовираження у них залишилася. «Ми хочемо дати їм шанс. Ми хочемо долучити їх до прекрасного», - підкреслив він. 

Також він повідомив, що в рамках акції «З музикою в серці!» Симфонічний оркестр «Слобожанський» дасть ще кілька концертів в установах виконання покарань.