Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Красноградська школа є прекрасним прикладом того, як бюджетні кошти перетворюються в комфортні для навчання умови. Михайло Добкін

Красноградська школа є прекрасним прикладом того, як бюджетні кошти перетворюються в комфортні для навчання умови. Михайло Добкін

Як зазначив сьогодні після огляду загальноосвітньої школи № 1 Красноградського району голова Харківської облдержадміністарції Михайло Добкін, ця школа є прекрасним прикладом того, як бюджетні кошти перетворюються в комфортні класи та сучасні спортивні зали.  Керівник області подякував керівництву района, керівництву школи і підрядникам за виконану роботу. «Помітно, що під час будівництва цього корпусу було віддано багато тепла і доброти тих, хто проводив ці роботи», - підкреслив Михайло Добкін.

Також голова Харківської ОДА та голова Харківської облради подарували школі набір книг художньої літератури. Михайло Добкін зазначив, що у облдержадміністрації ще багато планів у сфері освіти області.

«Система освіти області потребує капітального фінансування. У майбутньому році в області буде здано цілий ряд шкіл і додаткових корпусів до вже існуючих шкіл, - підкреслив він. - Наступного року буде завершено будівництво цілого освітнього комплексу в селі Коробочкине». За його словами, проблема навчального закладу в тому, що його приміщення знаходяться на відстані один від одного, а також в одному будинку знаходяться дитячий садок і початкова школа. Спочатку було прийнято рішення про виділення коштів на будівництво прибудови до головного будинку школи, але у зв'язку з тим, що поряд розташований порожній сільський клуб, рішення було змінено: за ті самі гроші буде проведена реконструкція клубу під шкільні приміщення, що дозволить не тільки вирішити всі проблеми УВК, а й забезпечити село новим закладом культури.

Також він повідомив, що цього року планується відновити з руїн школу в селі Криштопівка Близнюківського району, яка дуже серйозно постраждала від підтоплення.