Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У дитячому оздоровчому таборі «Авторська школа Бойка» відбулась тематична зміна «Я створюю телебачення»

У дитячому оздоровчому таборі «Авторська школа Бойка» відбулась тематична зміна «Я створюю телебачення»

За інформацією Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА, у серпні на останню п’яту зміну, яка була тематичною і називалася «Я створюю телебачення», табір «Авторської школи Бойка» прийняв 295 талановитих та обдарованих дітей, а також дітей пільгових категорій. На двадцять один день територія табору перетворилася на величезний знімальний майданчик. Кожен загін створив власну кіностудію з авторською емблемою, власними режисерами, монтажерами, сценаристами, операторами та акторами. Протягом трьох тижнів зміни діти відвідували кінематографічні заняття, а також навчалися акторській майстерності, пластиці та створенню декорацій.   

Окрім кінематографічних занять для всіх дітей зміни проводилися заняття з англійської мови, веселої математики, психології, малювання, вокалу та мистецтва декупаж.

Із задоволенням діти відвідували спортивні гуртки: настільний теніс, бадмінтон, шахи та шашки, більярд, баскетбол, волейбол, футбол, гольф, стрільба з лука, стрільба з пневматичної зброї.

Кожен день зміни проходив під певним девізом. Найбільше враження на дітей справили такі заходи: День економічного розвитку, Олімпійські ігри, Євробачення, День дружби народів, Фоторепортаж, Акція – освітлення проблем, що хвилюють сучасних підлітків.

Під час вечірніх концертів, які проводилися кожного дня, всі діти мали змогу перетворитися на співаків, танцюристів, читців, акторів, музикантів, поетів та композиторів. 

Найактивніші учасники життя табору були нагороджені грамотами та подяками Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.