Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мешканці нашої області дбайливо зберігають, примножують і передають з покоління в покоління традиції українського народу. Михайло Добкін

Мешканці нашої області дбайливо зберігають, примножують і передають з покоління в покоління традиції українського народу. Михайло Добкін

«У мене дуже позитивні враження від «Весілля в Малинівці-плюс». Фестиваль вдався завдяки злагодженій роботі глави Чугуївського району, керівників селищних рад та жителів області, які брали участь в організації, підготовці та проведенні цього свята, - зазначив голова ХОДА Михайло Добкін. - На фестивалі було все, що пов'язане з нашою культурою, з нашою самоідентифікацією і з тим, що нас помітно відрізняє не тільки від інших народностей, а й від інших областей України. Сьогодні тут справжнє народне гуляння, гарний настрій, прекрасні емоції, які запам'ятаються на довгий час не тільки жителям Малинівки, а й гостям з Львівської та Курської областей».

Також він підкреслив, що Харківська область одна з тих областей України, жителі якої по сьогоднішній день дбайливо зберігають, примножують і передають з покоління в покоління традиції українського народу.

«Представник львівської делегації мені сказав, що вони навіть не могли собі уявити, що жителі Східної України так високо цінують і бережуть справжні народні українські традиції», - зазначив Михайло Маркович.

За словами керівника області, в наступні роки на фестиваль будуть запрошувати якомога більше гостей з усіх регіонів України, Росії, Польщі та інших дружніх країн.