Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фестиваль «Весілля в Малинівці» стане регіональним

Фестиваль «Весілля в Малинівці» стане регіональним

Голова Чугуївської райдержадміністрації Володимир Лобойченко в ході урочистої церемонії відкриття фестивалю обрядового і сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці - плюс» звернувся до присутніх зі словами: «Я сподіваюся, що ви всі сьогодні тут добре відпочинете та отримаєте заряд емоцій, енергії та любові на довгий час, тому що фестиваль «Весілля в Малинівці» - фестиваль любові і веселощів. Дай Боже усім вам здоров'я, щастя і любові і радості в кожен дім». Також Володимир Лобойченко повідомив, що голова ХОДА Михайло Добкін запропонував зробити фестиваль обрядового і сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці - плюс» регіональним.

«Минулого року ми відновили це свято після чотирирічної перерви. Спочатку фестиваль був районного масштабу, тому ми навіть не хвилювалися, що все пройде добре. У цьому році ми закрутили величезне «колесо», коли я приїхав і побачив, що виходить, то мені стало дуже страшно, бо масштаб став дуже великий, - зазначив голова Чугуївського району. - Мені дуже хочеться вірити, що у нас все вийшло добре. Сподіваюся, що всім сподобалось на нашому святі».

Довідка:
Вперше фестиваль «Весілля в Малинівці» відбувся у селі Малинівка 2003 року і проходив регулярно протягом 4-х років. Традиція була відновлена в 2010 році. У минулому році змінилося місце проведення фестивалю - дійство стало настільки масштабним, що зажадало набагато більшої площі. 

Фестиваль створений на основі відомої в 60-і роки кінокомедії, поставленої за мотивами оперети народного артиста СРСР Бориса Александрова. Натурні зйомки кінострічки проходили в селищі Малинівка Харківської області.