Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У рамках робочого візиту на Харківщину Прем'єр-міністра України Миколи Азарова будуть порушені всі хвилюючі нашу область питання. Михайло Добкін

У рамках робочого візиту на Харківщину Прем'єр-міністра України Миколи Азарова будуть порушені всі хвилюючі нашу область питання. Михайло Добкін

Як повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, у ході робочого візиту Прем'єр-міністра України Миколи Азарова в Харківський регіон будуть порушені всі існуючі в області питання, які знаходяться в компетенції Прем'єр-міністра.  «В обов'язковому порядку ми обговоримо фінансування метрополітену. У нас є питання стосовно пожежних депо, що будуються в місті Харкові, які теж потребують фінансування, - зазначив Михайло Добкін. - Ми не залишимо поза увагою питання з приводу митного переходу «Гоптівка». Також плануємо порушити питання будівництва цього року сучасного перинатального центру на базі обласної клінічної лікарні». 

За словами керівника області, зустріч розпочнеться на підприємстві «Радмір», яке презентує свої можливості по створенню медичної техніки. «До речі, нам буде приємно сказати, що ця техніка вже більше 4 років працює в багатьох харківських лікарнях, а з минулого року і лікарні області стали купувати цю техніку.

Далі ми відвідаємо обласну клінічну лікарню, де презентуємо операційний блок. Це не просто бажання показати, що ми зробили, це візитна картка будь-якої лікарні, враховуючи, що такий же блок вже працює в Красноградській міжрайонній лікарні. Ще чотири оперблоки будуть здані цього року. Ми просто покажемо, яким шляхом ми пішли, не чекаючи реформи охорони здоров'я», - акцентував Михайло Добкін.

Також він зазначив, що в програмі візиту Прем'єр-міністра заплановано відвідання центральної диспетчерської станції швидкої медичної допомоги, зустріч з активом області, в ході якої відбудеться підписання меморандуму між пекарями та обласною владою.