Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діти з обласних притулків, прийомних сімей, будинків сімейного типу будуть забезпечені всім необхідним для навчання в школі. Ігор Шурма

Діти з обласних притулків, прийомних сімей, будинків сімейного типу будуть забезпечені всім необхідним для навчання в школі. Ігор Шурма

Діти з Обласного дитячого притулку та притулку «Гармонія», прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу будуть забезпечені всім необхідним для навчання в школі. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма. Зокрема, вихованці притулків будуть забезпечені портфелями, зошитами, щоденниками, ручками, олівцями, альбомами для малювання, фарбами, пензликами, кольоровим папером та картоном, ножицями, лінійками тощо.

З метою створення комфортних умов для гармонійного розвитку дітей кімнати для занять у притулках обладнані всім необхідним. Для проведення занять у закладах наявні необхідні матеріали та методичні посібники, енциклопедії, художня література. Кімнати для занять обладнані телевізорами, DVD-плеєрами, комп’ютерами, що дає можливість проводити відеоуроки та використовувати мултімедійні матеріали при проведенні виховних годин.

Ігор Шурма також повідомив, що діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, із прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу будуть забезпечені шкільною формою, підручниками, шкільним приладдям та єдиними проїзними квитками.

Довідка. В Обласному дитячому притулку зараз перебуває 50 дітей, з них 30 підуть навчатися до школи. У притулку «Гармонія» - 58 дітей, з них 17 шкільного віку. У прийомних сім’ях виховується 359 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, в будинках сімейного типу – 275 дітей.

Теги