Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наша область буде і надалі зберігати лідерство у сільському господарстві. Михайло Добкін

Наша область буде і надалі зберігати лідерство у сільському господарстві. Михайло Добкін

«Цього року завдяки величезній праці хліборобів, вмілому керівництву власників і керівників сільгосппідприємств, районної та обласної влади, з допомогою Господа і завдяки хорошим погодним умовам в області зібрано рекордний урожай. За валовим збором ми четверті в країні, але я думаю, коли ми зберемо пізні зернові та технічні культури, то увійдемо до трійки лідерів. Але найголовніше, що такої кількості зерна продовольчої якості, не було, напевно, за всю історію незалежності. Хочу сказати слова величезної подяки всім тим, хто не спав ночами, у важкому трудовому подвигу робив усе від нього залежне, щоб засіки Батьківщини були, як завжди, повними. Упевнений, що і наступний рік ми витримаємо на такому ж рівні, і надалі наша область буде тримати лідерство по сільському господарству», - зазначив сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Він також підкреслив, що успіхи хліборобів Харківщини були відзначені на найвищому рівні. «Найголовніше, що сьогодні праця людей, які досягають від землі високих результатів, не залишається непоміченою. Зверніть увагу на списки нагороджених, особливо державними нагородами - комбайнер, технік - люди простих сільськогосподарських спеціальностей, які раніше були несправедливо обділені такими нагородами», - зазначив Михайло Добкін.

Також в ході спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області Михайло Добкін вручив Почесну грамоту ХОДА колективу приватного акціонерного товариства «Хлібозавод «Салтівський», подяки голови ХОДА - кондитерам ПрАТ« Хлібозавод «Салтівський» Станіславі Зінченко та Яні Недвизі.