Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Кращий вітчизняний товар року»

Михайло Добкін привітав лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Кращий вітчизняний товар року»

В ході спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін привітав лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Кращий вітчизняний товар року». За кількістю вищих нагород конкурсу, який проводиться в рамках загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна», Харківська область стала найкращою серед регіонів України, а облдержадміністрація отримала диплом за кращу виставкову експозицію.

Губернатор підкреслив, що за результатами конкурсу «Виробник кращих вітчизняних товарів 2011 року» 31 підприємство Харківської області завоювало 73 золоті медалі з 210, вручених за підсумками конкурсу. З 33 заснованих організаторами конкурсу «Золотих символів» харківські підприємства отримали 21. 

«Це дуже велика праця керівництва і співробітників підприємств Харківської області, яка гідно оцінена. Я хочу привітати всіх тих, хто відстоює честь нашого регіону і завойовує золоті медалі», - зазначив Михайло Добкін.