Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові стартує обласний серпневий педагогічний тиждень

В Харкові стартує обласний серпневий педагогічний тиждень

25 серпня 2011 року стартує обласний серпневий педагогічний тиждень, що проводиться спільно Головним управлінням освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації, Департаментом освіти Харківської міської ради, комунальним вищим навчальним закладом «Харківська академія неперервної освіти», науково-методичним педагогічним центром Департаменту освіти Харківської міської ради. За інформацією Головного управління освіти і науки ХОДА, педагогічний тиждень традиційно розпочнеться науково-практичною конференцією за темою «Шляхи поєднання зусиль обласної та районних (міських) методичних служб для підвищення якості дошкільної та загальної середньої освіти в регіоні» на базі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», вул. Пушкінська, 24. 

29 серпня 2011 року буде проведено конференцію педагогічних працівників Харківської області за темою «Про результати розвитку освіти й науки Харківської області у 2010/2011 навчальному році та завдання на 2011/2012 навчальний рік» на базі Палацу студентів Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», вул. Пушкінська, 88.

У наступні дні відбудуться пленарні засідання районних (міських) педагогічних конференцій та педагогічні ради у навчальних закладах.

Протягом усього педагогічного тижня на форумі порталу КВНЗ «ХАНО» проходитиме інтерактивне спілкування за темою «Актуальні питання підвищення якості викладання навчальних дисциплін».