Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На центральній алеї саду ім. Шевченка діє фотовиставка "Харків - місто, що пережило війну"

На центральній алеї саду ім. Шевченка діє фотовиставка "Харків - місто, що пережило війну"

22 серпня відбулася урочиста церемонія відкриття двох фотовиставок: «Харків – місто, що пережило війну» і фотовиставки міста-побратима Харкова Новосибірська «Новосибірськ: вчора і сьогодні». Заходи відбуваються під патронатом голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, Харківського міського голови Геннадія Кернеса, КУ «Харківський обласний центр молоді» і мера Новосибірська Володимира Городецького. Виставка працює з 17 по 26 серпня на центральній алеї саду ім. Т.Г. Шевченко.

На фотовиставці «Харків – місто, що пережило війну» представлені унікальні архівні фотографії Харківщини за період з 1905 року і по сьогоднішній день: види довоєнного міста, військових і післявоєнних часів, зображення пам'яток і історичних місць Харкова. У цьому році експозиція поповнилася фотоматеріалами, які раніше не експонувалися, а також унікальними знімками з приватних фотоархівів колекціонерів з Німеччини, Італії і США. Фотовиставка «Харків – місто що пережило війну» проводиться вже п'ятий рік поспіль.

Окрім того харків'яни можуть ознайомитися з фотовиставкою міста-побратима Новосибірська, яка вперше проводиться в Харкові.