Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні можна з упевненістю говорити - Україна як держава відбулася. Василь Хома

Сьогодні можна з упевненістю говорити - Україна як держава відбулася. Василь Хома

"20 років - період для світової історії невеликий, але для окремої держави - це значно. В Україні вже виросло нове покоління, яке не знає іншої країни. Молоді люди люблять і цінують свою батьківщину, і будуть їй надійною опорою. А старше покоління людей, які виросли в Радянському Союзі, сьогодні по-новому оцінює історичну подію, що відбулася 20 років тому, - поділився своїми роздумами з нагоди Дня незалежності України заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома.   

- Багато різних подій відбулося за ці роки - і радісних, і сумних, але з упевненістю можна сказати одне - Україна як держава відбулася. Багато чого зроблено всередині країни для громадян держави, і на міжнародному рівні Україна крок за кроком завойовує авторитет. Це дається непросто. Ми тільки починаємо виробляти свої принципи і починаємо розуміти свій вектор руху. 

І в цей святковий день бажаю всім нам, щоб найближчим часом Україна уклала угоду з Європейським Союзом про асоційоване членство, щоб наша країна завжди підтримували тісні взаємини з Російською Федерацією, бо це наш найближчий партнер. Хочеться побажати мудрості нашому керівництву, щоб Україна впевнено зайняла своє гідне місце у світовому співтоваристві».