Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбулись обласні відкриті спортивні змагання, присвячені Дню Незалежності України

В Харкові відбулись обласні відкриті спортивні змагання, присвячені Дню Незалежності України

20 серпня 2011 м.Харків відвідала спортивна делегація Бєлгородської області (збірні команди з кікбоксингу, стрільби кульової та шахів) для участі в обласних відкритих змаганнях з даних видів спорту, присвячених Дню Незалежності України.

Змагання відбулися на спортивних базах стадіону КЗ КДЮСШ «ХТЗ» Харківської обласної ради та ОСК «Снайпер» і пройшли у дружній атмосфері, але у напруженій боротьбі, яка завершилась загальнокомандною перемогою збірних команд Харківської області в усіх трьох видах спорту.

Переможці змагань були нагороджені пам’ятними кубками, дипломами, заохочувальними призами, а усі учасники – пам’ятними медалями. Серед переможців: Христосов Ігор, Бурко Павло, Якименко Родіон, Романенко Олександр, Віхров Дмитро, Варава Микита (кікбоксінг), Кондаков Вадим, Конарєва Варвара (стрільба кульова), Яницький Юрій, Григоров Антон, Юсіфов Рамал, Безкоровайна Марія (шахи).

Вагомий внесок в організацію підготовки та проведення даного заходу внесли колективи КЗ КДЮСШ «ХТЗ», ОСК «Снайпер», обласні федерації кікбоксінгу WPKA та шахів. 

Теги