Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків не тільки перша столиця України, але і нинішня столиця книговидання. Віктор Круглов

Харків не тільки перша столиця України, але і нинішня столиця книговидання. Віктор Круглов

Те, що експозиція Харківської області одержала диплом VII Міжнародної книжкової виставки-ярмарку, яка відбулася 16 - 18 серпня в Києві, є підтвердженням високого рівня розвитку книговидання в регіоні. Це заявив директор видавництва «Ранок» Віктор Круглов сьогодні в ході відкриття у фойє Будинку Рад виставки-ярмарку книговидавців Харківської області, присвяченої 20-річчю Незалежності України. «Мені дуже приємно, що наш стенд став кращим на київському ярмарку. Це визнання того, що Харків не тільки перша столиця України, але і нинішня столиця книговидання і друкарства», - підкреслив він.

Директор видавництва «Ранок» також подякував керівництву Харківської облдержадміністрації за підтримку книговидавців не на словах, а на ділі.

«Основне завдання нашого видавництва «Ранок» – виробництво книг для розвитку людини, – зазначив Віктор Круглов. – Дуже важливо, щоб в Україні завдяки книгам росли і розвивалися ті люди, які б виробляли нову продукцію, затребувану не тільки в Україні, а й на всьому світовому ринку. Це – майбутнє нашої країни. Без книг неможливий розвиток».