Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХОДА відбулась зустріч з представниками компанії «Government Technology & Services Coalition»

В ХОДА відбулась зустріч з представниками компанії «Government Technology & Services Coalition»

18 серпня в Харківській облдержадміністрації відбулася зустріч начальника Головного управління зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин ХОДА Анатолія Педешка та радника заступника голови ХОДА Юрія Сапронова з питань підготовки та проведення Евро-2012 Петра Богули з представниками компанії «Government Technology & Services Coalition» (США).

Під час зустрічі були порушені питання безпеки під час проведення масових заходів, зокрема фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Враховуючи актуалізацію питань безпеки перед проведенням "Євро–2012" у м. Харків, і необхідності вивчення міжнародного досвіду у зазначеній сфері, було започатковано проект «Обмін досвідом в сфері забезпечення безпеки в ході підготовки до Євро-2012», в рамках якого з 16 по 28 серпня 2011 року в місті Харків перебувають представниками компанії «Government Technology & Services Coalition» (США).

Експерт з питань забезпечення безпеки масових заходів, засновник і президент лобістської компанії «Government Technology & Services Coalition» Кристина Танасічук поділилась досвідом: «Один з найголовніших уроків, який отримали США зі свого досвіду є можливість комунікації між усіма службами. Робота координаційного штабу потрібна не тільки, щоб працювали голови відповідних служб, а щоб координація відбувалась на всіх рівнях із залученням всіх необхідних служб».