Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Внесено зміни до обласного бюджету на 2011 рік

Внесено зміни до обласного бюджету на 2011 рік

Сьогодні депутати Харківської обласної ради внесли зміни до обласного бюджету на 2011 рік. Зокрема, змінами до обласного бюджету на поточний рік передбачається розподіл субвенції з державного бюджету в сумі 62 млн.грн. на соціально-економічний розвиток області, а також 64 млн.грн. - на реалізацію пріоритетів розвитку регіону. 21,5 млн.грн. додаткової дотації з державного бюджету Харківській області за рішенням депутатів спрямовано на підвищення рівня зарплатні працівникам бюджетної сфери. Крім того, 7,2 млн.грн будуть спрямовані на підвищення заробітної плати працівникам медичних установ фтизіатричного профілю.

За рахунок додаткової субвенції з державного бюджету 3 млн. 281 тис.грн. розподіляється для виплати соціальної допомоги на дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У зв’язку із перевиконанням планових показників за І півріччя 2011 року збільшуються доходи по спеціальному фонду обласного бюджету майже на 11,7 млн. грн. За рахунок цього 3 млн. грн. направляється Головному управлінню житлово-комунального господарства облдержадміністрації на придбання дорожньої техніки для Харківського облавтодору.

Також була розподілена субвенція з державного бюджету на придбання витратних матеріалів та медичного обладнання для закладів охорони здоров’я у сумі 69 млн. 36,2 тис.грн., передбачених в обласному бюджеті як нерозподілені. Згідно з рішенням 60 млн.грн. будуть спрямовані на придбання медичного обладнання, 9 млн. 36,2 тис.грн. – на придбання витратних матеріалів для Обласної клінічної лікарні. Крім того, 1 млн.грн. виділено для виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію Обласного центру перинатальної допомоги.

Теги