Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завдяки системній роботі та наполегливому труду аграріїв в Харківській області отриманий рекордний урожай. Михайло Добкін

Завдяки системній роботі та наполегливому труду аграріїв в Харківській області отриманий рекордний урожай. Михайло Добкін

Як зазначив у ході семінару-наради з питань розвитку овочівництва голова ХОДА Михайло Добкін, тільки завдяки системній та цілеспрямованій роботі обласної влади – проведенню нарад з весняних польових робіт, з розвитку бурякоцукрової галузі, семінарів з підготовки до збирання ранніх зернових, засідань колегії облдержадміністрації щодо стану справ у тваринництві, завдяки розробці та затвердженню обласною радою Програми раціонального використання та охорони земель в Харківській області та Програми розвитку тваринництва в господарствах області до 2015 року - і наполегливому труду аграріїв стан сільськогосподарської галузі в регіоні помітно змінився, доказом чому служить хороший урожай зернових культур цього року:

«Із зібраних 2,2 млн тонн ранніх зернових 66% - це продовольче зерно. Кращого врожаю в області не було за останні 10 років, - сказав Михайло Добкін. - А з урахуванням кукурудзи і круп'яних культур ми розраховуємо на всі 3 млн. тонн зерна врожаю 2011 року».

Тепер головним завданням для аграріїв області стає максимально повне збереження вирощеного врожаю і продаж за найбільш вигідною ціною.