Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Академік Національної академії аграрних наук України Борис Стегній святкує 60-річний ювілей

Академік Національної академії аграрних наук України Борис Стегній святкує 60-річний ювілей

В Національному науковому центрі "Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини НААНУ" розпочала роботу Міжнародна наукова конференція "Сучасні аспекти ветеринарних біотехнологій, моніторингу та контролю інфекційних хвороб тварин", присвячена 60-річчю доктора ветеринарних наук, професора, академіка НААН, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата державної премії України в галузі науки і техніки Бориса Тимофійовича Стегнія. Відкрив урочисте зібрання і звернувся з вітальним словом до ювіляра заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук. Віталій Володимирович подякував Борису Тимофійовичу за плідну самовіддану працю, побажав довгих років життя і творчої наснаги для вирішення складних завдань сьогодення.

А про рівень складності завдань, які стоять перед ветеринарною медициною, красномовно кажуть доповіді наукової конференції – завдання наукового супроводу забезпечення епізоотичного благополуччя України, перспективи використання нанобіотехнологій у практиці ветеринарної медицини країн СНД, проблеми безпеки у ветеринарній біопромисловості та багато інших.

В роботі конференції беруть участь в.о. начальника Головного управління АПР ХОДА Олена Кулик, начальник Головного управління ветеринарної медицини в Харківській області Володимир Олійник.