Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Збірна команда України візьме участь у XXVI Всесвітній літній Універсіаді - 2011

Збірна команда України  візьме участь у XXVI Всесвітній літній Універсіаді - 2011

З 12 по 23 серпня 2011 року в м. Шенжень (Китай) відбудуться змагання XXVI Всесвітньої літньої Універсіади 2011 року з 24 видів спорту. Збірна України представлена 220 спортсменами-студентами з різних областей України, у тому числі Харківської області.

До складу збірної увійшли 35 спортсменів Слобожанщини з 6 вищих навчальних закладів: Харківської державної академії фізичної культури, Національного технічного університету «ХПІ», Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди, Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Харківської державної зооветеринарної академії та Української державної академії залізничного транспорту.

Харківські спортсмени прийматимуть участь в змаганнях з 13 видів спорту: плавання, легка атлетика, стрибки у воду, баскетбол, фехтування, дзюдо, теніс, волейбол серед чоловіків та жінок, стрільба з луку, важка атлетика, спортивна аеробіка та стрільба кульова.

Формування команди відбувалося за результатами виступу спортсменів в Спартакіаді серед студентів вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації та літньої Універсіади України при сприянні Харківського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Теги