Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма зустрівся з делегацією міста Інтань (Китай)

Ігор Шурма зустрівся з делегацією міста Інтань (Китай)

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма сьогодні провів робочу зустріч з делегацією міста Інтань (провінція Цзянсі, Китай) та керівництвом Ізюмського района та м.Ізюм. Під час зустрічі обговорювалися перспективи співпраці між м.Ізюм та м.Інтань. Крім того, за підсумками візиту китайської делегації планується підписати угоду про встановлення побратимських стосунків між м.Ізюм та м.Інтань.

Ігор Шурма привітав членів китайської делегації та подякував за знайдену можливість відвідати Харківщину, що є свідченням перспективи розвитку відносин двох регіонів і довіри до Харківської області як до інвестиційно привабливого регіону.

За словами Ігоря Шурми, основна цінність Ізюмщини це працьовиті люди, патріоти свого краю. «Місто Ізюм цікаве тим, що знаходиться на перехресті дуже важливих шляхів сполучень як автомобільних, так і залізничних. Крім того, в Ізюмському районі знаходиться ряд підприємств, які мають давню історію і багатий досвід. Також район представляє інтерес в сфері туризму і сільського господарства», - зазначив заступник голови ХОДА.

Глава делегації, голова постійного комітету зборів народних представників г.Інтань Жао Чи Женг зазначив, що спілкування між двома містами почалося вже давно, між ними є багато схожого. Він також висловив упевненість, що міста можуть співпрацювати у сферах науки, техніки, культури, туризму. «Наш візит демонструє бажання тісно і успішно співпрацювати. Це тільки перший крок, і я впевнений, що наша співпраця буде надалі розвиватися», - підкреслив глава делегації.