Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Члени журі відзначили високий рівень робіт учасників Премії ім. Іллі Рєпіна. Дмитро Кузнєцов

Члени журі відзначили високий рівень робіт учасників Премії ім. Іллі Рєпіна. Дмитро Кузнєцов

Як підкреслив 5 серпня в ході церемонії вручення премії ім. Іллі Рєпіна начальник Управління культури та туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов, відновлення премії ім.І.Рєпіна - це подарунок Харківській області та всім харків'янам до Дня Незалежності України. «Ініціатива Харківського відділення Національної спілки художників України відновити цю премію була підтримана губернатором Харківської області Михайлом Добкіним. Цього року цю ідею вдалося реалізувати. Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 19 травня 2011 року № 270 «Про запровадження премії імені І.Ю. Рєпіна» запроваджено з 2011 року вручення премії імені І.Ю. Рєпіна щорічно у серпні до Дня народження І.Ю. Рєпіна та створено організаційний комітет з присудження премії», - повідомив Дмитро Кузнєцов.

За його словами, в оргкомітет Премії надійшли досить сильні роботи. «Ми висилали запрошення до участі в Російську Федерацію, в Республіку Білорусь, а також до Спілки художників України», - додав він.

Також Дмитро Кузнєцов відзначив роботу висококваліфікованого і компетентного журі Премії. «Незважаючи на те, що в цьому році було всього 25 робіт, члени журі відзначили, що всі вони були високого рівня. Я повністю впевнений, що переможці гідні своїх нагород», - підкреслив начальник Управління культури та туризму ХОДА.