Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На автодорогах загального користування буде обмежено рух великогабаритного і великотоннажного автотранспорту при температурі більше 28 градусів. Валентин Дулуб

На автодорогах загального користування буде обмежено рух великогабаритного і великотоннажного автотранспорту при температурі більше 28 градусів. Валентин Дулуб

«Враховуючи спеціальне доручення Укравтодору, а також відповідні прохання харківського міськвиконкому, нами було прийнято рішення про обмеження руху великогабаритного і великотоннажного автотранспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн на автомобільних дорогах загального користування при температурі більше 28 градусів»,- заявив сьогодні заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

Заступник керівника області зазначив, що Служба автомобільних доріг Харківської області на всіх дорогах встановила вказівники, що інформують про це обмеження відповідно до правил дорожнього руху.

«Найголовніше, що ми визначили місця для паркування та стоянки автомобілів, які не можуть в таку спекотну погоду в'їжджати на територію міста. Ми визначили такі місця за наступними напрямками: по автомобільній дорозі М03 Київ-Харків-Довжанський таких місць 10, це київський напрям, донецький, полтавський. Всі ці місця вже обслуговуються нашими райавтодорами. Також по автомобільній дорозі М18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта визначено три таких місця біля кемпінгів, заправок, кафе та інших місць дорожнього сервісу, які знаходяться на окружній дорозі. На дорозі М20 Харків-Щербаківка у напрямку до Росії визначено три таких місця. На автомобільній дорозі Р07 Чугуїв-Мілове визначено 2 місця і дорозі Р46 Харків-Охтирка - також 2 місця», - повідомив він.

Також він зазначив, що ДАІ разом зі Службою автомобільних доріг Харківської області веде постійний контроль за рухом великогабаритних і великовагових автомобілів по території області і особливо міста Харкова. «Сподіваємося, що ці заходи дозволять зберегти наші дороги від руйнування», - підкреслив Валентин Дулуб.