Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства теплоенергетики Харківської області отримали кошти з державного бюджету на відшкодування різниці у тарифах. Валентин Дулуб

Підприємства теплоенергетики Харківської області отримали кошти з державного бюджету на відшкодування різниці у тарифах. Валентин Дулуб

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.05.11 № 503 «Про затвердження Порядку перерахування у 2011 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, що вироблялася, транспортувалася та постачалася населенню, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії тарифам, що затверджувалися або погоджувалися відповідними органами державної влади чи органами місцевого самоврядування» до підприємств теплоенергетики Харківської області надійшла субвенція з державного бюджету на відшкодування різниці у тарифах для населення. Про це заявив заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

Заступник губернатора повідомив, що станом на 3 серпня 2011року профінансовано 19 договорів на суму 15,9 млн.грн. Останнє надходження грошових коштів було в розмірі 12,4 млн.грн. З цих коштів Ізюмське КПТМ отримало 3092,7 тис.грн., КП БРР «Балаклійські теплові мережі» - 2709,0 тис.грн., ПРАТ «Теплоенергетичний центр Роганського промвузла» - 1312,5 тис.грн., ОКПТМ –519,7 тис.грн., Первомайське КП «Теплові мережі» - 2873,0 тис.грн., КП «Чугуївтепло» - 1116,6 тис.грн., Борівське ПТМ – 753,5 тис.грн.

«Усі договори, які ще не були профінансовані, знаходяться у Міністерстві фінансів на фінансуванні», - зазначив Валентин Дулуб.