Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботи з ремонту автодороги Харків-Щербаківка завершені. Валентин Дулуб

Роботи з ремонту автодороги Харків-Щербаківка завершені. Валентин Дулуб

Роботи з ремонту автодороги Харків-Щербаківка протяжністю 28,5 км завершені. Зокрема, виконано всі роботи з укладання асфальтобетону (укладено близько 110 тис. т), ремонт шляхопроводу та моста в с. Руська Лозова. Крім того, додатково виконані роботи з ремонту 4 смуг руху та майданчиків для стоянки автомобілів при під'їзді до міжнародного пункту пропуску «Гоптівка». Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

За його інформацією, загальна вартість робіт - 141 млн. грн. Вже освоєно близько 138 млн.грн. «Кошти, що залишилися, будуть використовуватися для установки колесовідбійників і нанесення дорожньої розмітки. Роботи з нанесення розмітки вже розпочато, їх планується завершити протягом тижня. Також планується встановити пластикову розмітку на осьовій смузі і шумові смуги, як це робиться на всіх європейських дорогах», - повідомив Валентин Дулуб.

Він також підкреслив, автодорога Харків-Щербаківка є одним з найважливіших об'єктів будівництва при підготовці до Євро-2012, оскільки нею буде пересуватися велика кількість вболівальників з Росії.