Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В більшості населених пунктів Харківської області ліквідовані звалища. Валентин Дулуб

В більшості населених пунктів Харківської області ліквідовані звалища. Валентин Дулуб

Впровадження правил з благоустрою території дозволило ліквідувати сміттєзвалища в більшості населених пунктів Харківської області. Про це сьогодні заявив заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

«Практично у всіх районах, населених пунктах і містах Харківської області були затверджені правила благоустрою населених пунктів, за зразком міста Харкова, - підкреслив Валентин Дулуб.- Затвердження цих правил дає можливість кожному керівникові органів місцевого самоврядування, а також мерам міст, з легкістю вирішувати питання наведення санітарного порядку в населених пунктах і містах області».

За його словами, завдяки наявності цих правил, ситуація з благоустрою у багатьох населених пунктах різко змінилася на краще. «Ми, проводячи штаби, постійно піднімали питання боротьби зі стихійними звалищами, вивезення сміття, дотримання санітарного порядку на території. Скрізь ми чули відповідь, що ведеться активна робота за правилами благоустрою. Сьогодні ми бачимо, що ситуація з вивозом і ліквідацією різних несанкціонованих звалищ різко змінилася на краще», - підкреслив Валентин Дулуб.