Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підготовлений проект Порядку використання коштів обласного бюджету, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва

Підготовлений проект Порядку використання коштів обласного бюджету, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва

Проекти Порядку використання коштів обласного бюджету, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва, та розпорядження голови обласної державної адміністрації про його затвердження підготовлені та пройшли всі погодження відповідно до регламенту роботи обласної державної адміністрації. Про це сьогодні в ході спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області повідомив заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук.

За його словами, представництвом Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва прийнято рішення про погодження проектів цих регуляторних актів, що підтверджено листом цієї організації від 21 липня 2011 року. 27 червня проекти Порядку використання коштів обласного бюджету, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва, та розпорядження голови обласної державної адміністрації про його затвердження разом з аналізом їх регуляторного впливу були оприлюднені шляхом розміщення на офіційному сайті Харківської обласної державної адміністрації. Також 27 липня завершився місячний термін, встановлений для громадського обговорення проектів зазначених регуляторних актів. Сьогодні вони передані на затвердження головою обласної державної адміністрації.

«Завершення повної процедури затвердження розпорядженням голови обласної державної адміністрації Порядку використання коштів обласного бюджету, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва, дозволить прискорити проведення всіх робіт, передбачених обласною Програмою раціонального використання та охорони земель в Харківській області на 2011-2015 роки», - підкреслив Віталій Алексейчук.