Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Українські пенсіонери подякували Михайлу Добкіну за парад Перемоги в Харкові

Українські пенсіонери подякували Михайлу Добкіну за парад Перемоги в Харкові

На ім'я голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна надійшли листи від пенсіонерок з Дніпропетровська Вікторії Ільяшенко та Запоріжжя Євдокії Радібог з вдячністю за парад, який був проведений в Харкові на честь 66-ї річниці Дня Перемоги.  

«У 1951 - 1955 році я і мій чоловік навчалися в Харкові, і з того часу це - моє рідне місто. Тому я хочу від усього серця подякувати Вам і Вашим однодумцям за прекрасний парад Перемоги в м. Харкові. Ні в одному місті України так добре не було проведене це свято! Я дуже вдячна Вам за це, це Ваша заслуга, - пише дніпропетровська пенсіонерка. - На Вашому прикладі я переконалася у порядності і людяному ставленні до наших ветеранів».

У своєму зверненні Євдокія Радібог із Запоріжжя зазначила яскраві моменти параду і похвалила його організацію: «Спасибі за ту радість зі сльозами на очах, яку Ви нам подарували. Я дійсно плакала. Як барвисто була оформлена трибуна! З якими почестями їхали Герої Радянського Союзу і як курсанти супроводжували їх на трибуни! У військовій частині параду, особливо, прикрашеній зброєю, відчувалася вправність та злагодженість, немов всі були єдиним годинниковим механізмом. Парад проходив під музику та пісні воєнних років. Все було продумано і підібрано».

Пенсіонерки подякували губернатору за збереження пам'яті про події Великої Вітчизняної війни та побажали міцного здоров'я та успіхів у майбутньому.