Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб провів у Печенізькому районі виїзне засідання обласного штабу з підготовки до нового опалювального сезону

Валентин Дулуб провів у Печенізькому районі виїзне засідання обласного штабу з підготовки до нового опалювального сезону

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб 19 липня провів у Печенізькому районі виїзне засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери районів і міст Харківської області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2011-2012 років. Як повідомив Валентин Дулуб, рішенням штабу робота районної адміністрації та органів місцевого самоврядування Печенізького району з підготовки до опалювального сезону визнана задовільною.  

У ході засідання штабу увагу керівництва району було акцентовано на обов'язковому погашенні заборгованості по оплаті всіх енергоносіїв до 1 вересня; на роботу з оплати послуг водопостачання, рівень якої на даний момент нижче середньообласних показників.

Валентин Дулуб також повідомив, що в ході засідання штабу обговорювалося питання невідповідності санітарним нормам води, яку споживає населення деяких населених пунктів району. Голові РДА спільно з районним санітарним лікарем доручено розробити механізм підвезення питної води, а також комплексне вирішення цієї проблеми, щоб в будинки мешканців району подавалася якісна вода.

За словами Валентина Дулуба, також були висловлені серйозні зауваження щодо організації роботи полігонів для вивозу ТПВ в селищах Печеніги і Мартова, оскільки ще не повністю оформлена вся необхідна документація.

 

Теги